Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
    Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
    Често го карам Ст.Загора-Добрич.... най-добре е пътя Варна-Бургас(отклоняваш се за Каблешково)Айтос-Карнобат-Сливен-Нова Загора-Ст.Загора...по-дълъг е но е по-без дупки и мизерий,аз в повечето случаи минавам през Провадия-Айтос и после все направо до Ст.Загора... ако искате може да се чакаме някъде в Ст.З.?
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• а от софия колко коли горе долу тръгваме .... ????
      http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Ми ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          Ми ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм
          ми айде елате до софия вси4ки и тръгваме заедно ...

Comment

• Алекс ас щте кихам като се видим брат нядявам се че не е проблем
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
              Колега приямаш ли ме за спътник? аз идвам от Карлово(живот и здраве и колегата TRENDi) и ако може да ме водиш ще е супер
              ако няма кои да те води ми пи6и по рано за да мина по подбалканската и да сме заедно

Comment

• колеги от София,

можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
                давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнат
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
                  колеги от София,

можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
                  давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнат
                  ами то май мястото ще е началото на магистралата - я лукойла я тунинг центъра Овърдрайв - шегичка за последното . Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• затова се сабираме в неделя

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
                      затова се сабираме в неделя

Comment

• виж парвата тема баце,компа ми прави беля затуи пи6а по малко

Comment

• Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
                          има предвид срещата на бояна в неделя

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            има предвид срещата на бояна в неделя
                            мерси за разбивв

Comment

• .

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                              Често го карам Ст.Загора-Добрич.... най-добре е пътя Варна-Бургас(отклоняваш се за Каблешково)Айтос-Карнобат-Сливен-Нова Загора-Ст.Загора...по-дълъг е но е по-без дупки и мизерий,аз в повечето случаи минавам през Провадия-Айтос и после все направо до Ст.Загора... ако искате може да се чакаме някъде в Ст.З.?
                              и това е вариант,каквото си избере.само да ми се обади като наближи.пак казвам за по-ранното тръгване.и да,не е лошо да ни чакаш в ст.загора,бих се радвал да пътуваме заедно.имате ми телефона.

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                ами то май мястото ще е началото на магистралата - я лукойла я тунинг центъра Овърдрайв - шегичка за последното . Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!
                                аз съм ОК с това, ако го решим единодушно за 9:30 там и изчакване до 10:00 на евентуално закъснелите, тъкмо ще пием и по кафенце
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                                sigpic

Comment

Working...
                                X