Първоначално публикувано от vesak
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
-
-
Ми ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМи ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм...
Comment
-
Алекс ас щте кихам като се видим брат нядявам се че не е проблем155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщениеКолега приямаш ли ме за спътник? аз идвам от Карлово(живот и здраве и колегата TRENDi) и ако може да ме водиш ще е супер
Comment
-
колеги от София,
можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнатAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщениеколеги от София,
можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнат- шегичка за последното
. Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеима предвид срещата на бояна в неделя
Comment
-
.
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеЧесто го карам Ст.Загора-Добрич.... най-добре е пътя Варна-Бургас(отклоняваш се за Каблешково)Айтос-Карнобат-Сливен-Нова Загора-Ст.Загора...по-дълъг е но е по-без дупки и мизерий,аз в повечето случаи минавам през Провадия-Айтос и после все направо до Ст.Загора... ако искате може да се чакаме някъде в Ст.З.?
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеами то май мястото ще е началото на магистралата - я лукойла я тунинг центъра Овърдрайв- шегичка за последното
. Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!
Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
Comment